Zakelijke profielfoto's

Het is mogelijk om tijdens een bedrijfsevenement of op een plek binnen een bedrijf profielfoto's te laten maken van u en uw mensen. Alle soorten van foto's zijn mogelijk. Wilt u met een wit, grijs of zwarte achtergrond. Of juist met een achtergrond van de locatie met of zonder bedrijfslogo in beeld.

Wilt u profielfoto's voor uw website of LinkedIn (dus vierkant formaat uitsnede) of mede voor publicatiefoto bij artikelen, dan is dit allemaal in te passen met de benodigde tijdsschema's.

 

Het maken van deze foto's neemt minder tijd in beslag wanneer de juiste voorbereidingen en communicatie worden getroffen. Voor het fotograferen van 10 personen is ca. 45 minuten nodig.

 

Het voordeel voor u als opdrachtgever is, buiten een uniforme uitstraling van de foto's, ook de aanwezigheid van al de personen die u op de foto wenst hebben, op 1 plek.

 

Wanneer u geïnteresseerd bent, vraag ik u contact op te nemen voor een passende en vrijblijvende offerte.

Zakelijke profielfoto's

Zakelijke profielfoto's van in het buitenland geplaatste medewerkers van het Rode Kruis Nederland tijdens een meeting op het hoofdkantoor te Den Haag.

De zakelijke profielfoto's van de persvoorlichters van het Rode Kruis. Links ziet u de profielfoto's voor de website en rechts ziet u een publicatiefoto.


Laat het beeld vertellen over u

Met een 'Over mij" foto wordt er doorgaans mee bedoeld dat de foto iets over u verteld. In 1 indruk kan zo'n beeld dus iets vertellen over wat u als beroep uitvoert of welke dienst u levert.

Tevens zijn dit type foto's die bij artikelen als publicatiefoto gebruikt kunnen worden voor zowel drukwerk als website.

Veelal worden deze series gecombineerd.

URBAN fotoshoot met Jiska.

 

Ten behoeve van publicatiefoto's en haar mediakit voor marketingdoeleinden, hebben we deze shoot gehouden in een stad, zodat haar beeld de juiste uitstraling heeft bij haar boek StraatPraat.

Jiska op TWITTER

 

Jiska op Facebook

Over Jiska

AUTEUR: JISKA DUURKOOP

Jiska is afgestudeerd in de toegepaste psychologie en werkt als levensloopcoach in de autismezorg. Lezen en schrijven om nieuwe werelden te verkennen, deed Jiska al voordat zij haar veters kon strikken. Tot op heden heeft haar pen altijd haar verwondering gevolgd. Vandaag de dag gaat haar aandacht uit naar hoe kennis benut kan worden om de kwaliteit van (samen)leven te verbeteren. Dit bracht Jiska onder meer tot het onderzoeken van de spraakmakende diversiteittraining ‘Blue Eyes Brown Eyes’, beter bekend als ‘Het Grote Racisme Experiment’. Hierover schreef zij voor PsyblogNL een veelgelezen ervaringsverslag. Het jaar 2018 belooft voor Jiska ook een bijzonder jaar te worden ten aanzien van het schrijverschap: van haar hand verschijnt het debuut StraatPraat (www.straatpraat.eu), over de eigentijdse geheimtaal straattaal.
http://www.psyblog.nl/author/jiska/

Astrid de Zeeuw - Docente, make-up artist, nagelstyliste en schoonheidsspecialiste.